pondělí 7. března 2011

Cesta domů

Přesun z ryokanu na letiště proběhl celkem bez problémů. Během hodiny a půl jsme už byli v letadle a nemohli se dočkat večeře. Po ní jsme šli hned spát a skoro celý let, který trval 11 hodin, prospali. Teď už jsme na letišti v Dubaji a za pět hodin odletáme domů. Tam dorazíme ve 14 hodin. 

Pobyt v Japonsku jsme si opravdu užili a i když bysme v zemi vycházejícího slunce zůstali rádi dýl, domů se těšíme. Už pomalu přemýšlíme, jak si náš výlet v budoucnu zopakovat. Máme v plánu na blog přidat ještě jeden příspěvek, který se bude týkat našich "poznatků", které jsme získali během pobytu v Japonsku. 

PS: Stále jsme do galerie nepřidali fotky z posledních tří dnů. To snad ale brzy napravíme. 

neděle 6. března 2011

Poslední den v Japonsku

Uteklo to jako voda. Ráno jsme vyrazili ještě se rozloučit a zapotit s pár přáteli. Pak jsme si dali oběd, u kterého jsme trochu zariskovali. Šli jsme do restaurace, kde si maso připravíte sami a to přímo na stole pomocí malého grilu. Jídlo bylo výborné, ale bylo ho málo, tak jsme si ještě dali dezert v podobě zmrzliny a jablečného závinu. Japonské sladkosti už nám pomalu začínají chybět.

Teď už sedíme v ryokanu. Věci máme sbalené, a tak v klidu popíjíme čaj a pomalu se připravujeme na přesun na letiště. Během něj ještě nabereme pár sladkostí do batohů. Ve 22 hodin odlétáme domů.