pátek 6. dubna 2018

Relax den

Dneska jsme si naordinovali odpočinek. Většinu dne jsme proleželi a odpoledne skočili na matcha-latté do Starbucks. Dost nás překvapily ceny, které jsou o dost nižší než u nás. 

Pak jsme vyrazili na trénink, kde nás zase slušně vyškolili. Není nad to, když tě sundá 40kg Japonečka. Dárkem jsme dostali mix pivek a pochutinek, tak dnes máme degustační večer.

Jetlag

Druhý den jsme docela pocítili jetlag... V noci jsme se budili a moc si neodpočinuli. V deset ráno jsme šli pro snídani a hned po ní zase odpadli. Měli jsme budík nastavený na druhou odpoledne a po krátkém spánku vyrazili na trénink, který byl opět parádní - už máme první razítka (modřiny), spáleniny na kolenou a loktech a puchýře ani nepočítáme. Pecka... a zítra znova.

čtvrtek 5. dubna 2018

Cesta do Japonska 2018

Jsme opět v Japonsku a máme pocit, jako bychom tu nebyli jen pár dní. Pro Pepu to ale byly 2 roky a pro mě 5 let.
Z Prahy jsme vyrazili v 9 ráno a s přestupem v Něměcku, kde jsme čekali skoro 11 hodin, nám cesta zabrala skoro celý den. Do Narity jsme přiletěli ve 13 hodin a odpoledne už jsme byli ubytovaní v Kimi Ryokanu. Mile nás překvapilo, že nás tu mají na fotce na nástěnce před recepcí. Už to tu okolo všude známe, takže jsme rovnou vyrazili pro večeři, kterou jsme pak snědli v ryokanu a dali si zaslouženou Plzeň.
První noc jsme se probudili ve 3 ráno a koukali na sebe, že už přece musí být den. Plán následujícího dne byl jasný - výlet a trénink. Po výletě do Meiji Shrine v Shibuya jsme v nohou jsme měli pěkných 15km. Na tréninku z nás doslova lilo a nezastavili jsme se - jeli jsme přípravu na zkoušky a to v dost slušném tempu. Po večeři jsme trochu zapařili v ryokanu a šli spát ve 4 ráno. Párádní den.


Dneska nás čeká další trénink a moc se těšíme, že si dáme zase do těla...

PS: Sledujte Pepovo komentáře na youtube ;)