úterý 14. února 2023

12.2. nedělní trénink

Neděle byla velice vydatná, protože jsme měli v plánu jít na dva tréninky. 1 byl ve Warabi od 10:00 a ten druhý byl na Akabane od 12:30 hodin. První trénink ve Warabi vedl Tanaka sensei a druhý, na ten jsme se také těšili, vedl Arisue sensei. A protože jsme byli ve Warabi naposledy, tak jsme si vyměnili na rozloučenou dárečky. Z dárečků byly velice nadšení, protože jsme měli pro ně připravená Plzeňská piva. 

Jen tak mimochodem v zavazadle jsme měli každých 12 plechovek piva.

Na druhý trénink jsme měli na přesun je převlékáním 1 hod. Kimono nestačilo ani uschnout a vzdálenost mezi tělocvičnami byla 40 minut. Takže jsme si hořejšek od kimona dali na baťoh a vyrazili na cestu.

V druhém dojo nás čekal Arisue sensei, jeho žena a asi 8 dalších lidí. Cvičilo se ve velmi staré tělocvičně a teplota byla 13,5 stupně Celsia. Po dalších dvou hodinách tréninku jsme toho měli dost. 

Po skončení tréninku nám následně nabídli, že nás odvezou autem na zastávku, kde jsme se společně vyfotili a rozloučili a každý odjel domů. 

Večer jsme si došli nakoupit něco k večeři, k snídani a šli brzy spát. Ráno nás čeká brzké vstávání a celodenní výlet, ale to až v dalším příspěvku od Ajaxe. 👌






Žádné komentáře:

Okomentovat