čtvrtek 16. února 2023

Oběd s kamarádkou, trénink

Dnes jsme si po probuzení potvrdili oběd s naší kamarádkou a po poledni vyrazili na Ikebukuro station, kde jsme měli domluvený sraz. Oběd proběhl v nákupním domě na Šinjuku. Měli jsme hovězí maso, smažené ústřice, polévku miso a spoustu zeleniny. K tomu jsme byli pozváni na schōchū - tradiční japonskou pálenku z rýže, ječmene, sladkých brambor a pohanky či třtinového cukru. Opět jsme si velmi pochutnali. 


Následně jsme se šli podívat na město z 52. patra Metropolitan Government Building Observatories, která je druhou nejvyšší budovou v Tokyu. I proto nás překvapilo, že vstup byl zdarma. Tokyo jsme měli jako na dlani a do toho stále někdo z návštěvníků hrál na piano. Fajn zážitek. 



Po večerním tréninku ve Sky Dojo jsme ještě taxíkem dojeli spolu s ostatními do restaurace na večeři. Podávaly se opět tradiční pochutiny jako bílá ředkev či rybí koláč z nudlí a zeleniny. Domů jsme dorazili až po jedenácté, a protože nás druhý den čekal výlet mimo Tokyo a brzké vstávání, šli jsme po sprše hned na kutě. 




Autor s mezinárodní blogovou akreditací: Niki

Žádné komentáře:

Okomentovat