sobota 18. února 2023

Nákupy, balení a poslední večer v Tokyu

Zítra nás dopoledne čeká trénink a večer už odlet domů. Proto jsme se rozhodli si poslední volné ráno trochu zpříjemnit a vyrazili jsme na snídani do Eggs’n Things na palačinku. Nakonec jsme si dali každý k snídani něco slaného, a pak následovala naše vysněná palačinka. Tentokrát jsme si ji dali s banánem a opět  jsme neudělali chybu. 


Po snídani jsme se rozešli každý svojí cestou. Pepa vyrazil na auta do prezentačního salonu Toyoty, já s Ajaxem do Tozanda pro kimona. Bohužel jsme nikdo nepochodil. Toyota byla dočasně zavřená a Tozando přes covid zavřelo definitivně. V jiném budo shopu jsme kimona od této značky nenašli. Cestou domů jsme se stavili ještě na Sunshine City pro poslední dárečky. Následovalo balení a tradiční šlofíček. 

Cestou na trénink jsme opět lehce zazmatkovali, když jsme dojeli do jiného dojo, než měl být trénink. Naštěstí se od toho správného nacházelo 15 minut pěšky do kopce. Dorazili jsme tedy pěkně rozehřátí a mohli se hned připojit k již probíhajícímu tréninku. 

Na večeři jsme byli pozváni na rámen. Na Ikebukuru jsme se pak rozloučili s Johnem a Kaoru, neboť už věděli, že na sobotní trénink nedorazí. 


Na ubytování jsme ještě dopili saké a rozkoukali film Ichi. Ulehli jsme asi kolem půl jedné s myšlenkou, že zítra nás už čeká poslední den v Tokyu.

Autor s mezinárodní blogovou akreditací: Niki




Žádné komentáře:

Okomentovat