čtvrtek 28. března 2013

Císařský palác

Středeční den jsme kromě večerního tréninku v plánu nic neměli. Během obědvaní v ryokanu jsme přemýšleli, kam vyrazit, a protože nás před pár dny mrzelo, že jsme se nedostali do císařského paláce, tak jsme se rozhodli vydat se právě tam.


Bylo krásné počasí, které nám přálo dělat hezké fotky. Uprostřed zahrad kolem císařského paláce je rozlehlá travnatá plocha, kde odpočívala spousta lidí. Přidali jsme se k nim a na půl hoďky to zalomili. Všude okolo byly rozkvetlé sakury a i poměrně klid. Po probuzení jsme se ještě chvíli procházeli parkem a snažili se všechno zachytit. Určitě se podívejte do galerie.


Do ryokanu jsme se vrátili poměrně brzy. Dali jsme si zelený čaj, nějaké sladkosti a jen tak klábosili a poslouchali muziku, která tu potichu všude hraje. Prostě odpočinek jak má být. 

Dnešní trénink byl poměrně zvláštní, protože Shishiya sensei dnes nemohl přijít na jeho začátek. Bylo proto "volné cvičení", během kterého se místní studenti připravovali na zkoušky a my jim pomáhali. Docela jsme se i zapotili a z na konec dorazil i sensei. Po shlédnutí, jak cvičíme, měl jako vždy pár dobrých rad a připomínek. Z tréninku jsme proto opět odcházeli s tím, že známe zase "pár dalších vychytávek".

Žádné komentáře:

Okomentovat