sobota 5. března 2011

Poslední trénink a loučení

Přijde nám to jako včera, kdy jsme měli první trénink. Ani jsme se nenadáli a dnes ráno měli poslední. S dětmi jsme se rozloučili tak, že jsme jim dali sladkosti, které jsme přivezli z domova. Se strýčkem a dalšími lidmi jsme si na památku udělali několik fotek, všem poděkovali a s každým zvlášť se rozloučili. Všichni tu byli skvělí a velmi hodní - prostě fajn lidi. Budou nám hodně chybět. Po celou dobu jsme si připadali, jako že k nim do patříme do "party". Nakonec jsme od strýčka a jeho ženy dostali na rozloučenou dárečky, které nás hodně potěšili. Odcházeli jsme s tím, že strýčka uvidíme za dva týdny na jeho semináři v Čechách.


Během cesty do ryokanu jsme si zkontrolovali stavy peněženek. Celkem nás překvapilo, že jsme celkem dost ušetřili, a tak jsme vyrazili na oběd, který stál stejně jako rozpočet (na jídlo) na celé tři dny. Chvilku trvalo než jsme našli restauraci, která by se nám zamlouvala. Všude byly fronty (lidé čekali před restaurací než se uvolní stoly), protože byl právě čas oběda. Naším dalším požadavkem bylo menu v angličtině nebo alespoň s obrázky. 


Po obědě jsme vyrazili do obchodu pro pár sladkostí, které si odvezeme domů, a zamířili do ryokanu. Dnes jsme už neměli nic v plánu a tak měli volné celé odpoledne. Vůbec poprvé jsme ho strávili odděleně. Pepa si šel dát po obědě odpočinek a já vyrazil do města pro nějaké další drobnosti. Vrátil jsem s balením šesti piv, které právě dopíjíme. Zítra odlétáme až kolem desáté hodiny večer. Přestože už jsme si nechtěli nic plánovat, na poslední chvíli jsme se domluvili, že se ještě sejdeme s pár přáteli, které chceme ještě vidět. Co s nimi budeme vyvádět si necháme zatím jen pro sebe, ale určitě vám o tom pak budeme osobně vyprávět :)

Žádné komentáře:

Okomentovat