sobota 23. března 2013

Pohodový den

Dneska jsme museli vstávat celkem brzo kvůli dopolednímu tréninku a cestou na něj jsme si koupili lehkou snídani - opět onigiri. Cestu do dojo jsme našli bez sebemenších problémů, protože jsme si ji pamatovali už z minulé cesty do Japonska. 

Po tréninku jsme se šli se Suzuki-san podívat na rozkvetlé sakury poblíž Ikebukuro. Hned poté jsme utíkali pro oběd a do ryokanu, kde jsme ho zhltli. Měli jsme po tréninku jen necelou hodinu a půl do schůzky s Airi-san. Ta měla dnes promoci a chtěla se nám ukázat ve svém kimonu. 

Okolo druhé hodiny u západní části stanice Ikebukuro vyběhlo několik slečen, které mířily směrem k nám. Mezi nimi byla právě Airi-san, které to opravdu moc slušelo. Posuďte sami po shlédnutí fotek. Zašli jsme společně na skok do kavárny, kde jsme si dali matcha latté. Je to výborný nápoj, který si chceme ještě několikrát dát znova, než pojedeme domů. Airi-san nás poté pozvala na svou rodinnou párty. Věděli jsme ale, že by se o nás musela starat, a tak by si párty moc neužila. Rozloučili jsme se s tím, že se rádi uvidíme zítra na tréninku. Nicméně také s tím, že vzhledem k tomu, že párty se potáhne do rána, tak se asi nestihne pořádně vyspat. Snad se ale do příští soboty ještě uvidíme.


Vyrazili jsme obhlédnout místa, kde by se dali sehnat nějaké suvenýry. Trochu nás zklamalo, že nabízí pořád to samé a žádné zvláštnosti. Po oběhnutí obrovského nákupního centra Sunshine City jsme se vydali na cestu zpět do ryokanu. Ta vedla kolem Big Camera, takže nás nenapadlo nic jiného, než zajít nechat se namasírovat v masážních křeslech. Masáž nás příjemně uvolnila a my dostali hlad. Nakoupili jsme si zatím snad největší večeři, co jsme tu měli - takoyaki, rýži s mletým masem, špagety a kousky hovězího masa na špejli. Dalo nám docela zabrat to vše do sebe nacpat. 

Hned po večeři jsme si zarezervovali domácí lázně od půl desáté večer, na které teď čekáme. Zítra nás čekáj čtyřhodinový trénink, tak si předním pořádně odpočineme.

Žádné komentáře:

Okomentovat